اشتهای ریسک (Risk Appetite )
نسخهٔ تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۷:۲۶ توسط M.arbabafzali (بحث | مشارکتها)
در مدیریت ریسک، اشتهای ریسک میزان ریسکی است که یک سازمان آماده پذیرش آن است. محدودیتهای اشتهای ریسک به آسانی قابل تعریف نیست. هر سازمانی میتواند سطوح مختلف ریسک را تحمل کند. با این حال، برای سازمان مهم است که درک مشترکی از خطر ایجاد کرده و برای احتمال و تأثیر تهدیدهای شناخته شده آماده باشد. سازمانها باید حداکثر سطح تحمل ریسک را در هر حوزهای از ریسک قبل از اقدام تعیین کنند.
- Risk appetite is the level of risk that an organization is prepared to accept in pursuit of its objectives before action is deemed necessary to reduce the risk. It represents a balance between the potential benefits of innovation and the threats, that change inevitably brings. The ISO 31000 risk management standard refers to risk appetite as the "Amount and type of risk that an organization is prepared to pursue, retain or take". This concept helps guide an organization's approach to risk and risk management.
- Within the risk management of a company, the need arises to establish the risk appetite that will decisively influence the achievement of the objectives defined by the organization.
- اشتهای ریسک سطحی از ریسک است که یک سازمان برای پذیرش اهداف خود قبل از اقدام لازم برای کاهش ریسک لازم تشخیص میدهد. استاندارد مدیریت ریسک ISO 31000 به اشتهای ریسک به عنوان «مقدار و نوع ریسکی که یک سازمان برای پیگیری، حفظ یا پذیرش آن آماده است» اشاره میکند. این مفهوم به هدایت رویکرد یک سازمان در مدیریت ریسک و ریسک کمک میکند.
- در مدیریت ریسک یک شرکت، نیاز به ایجاد اشتهای ریسک ایجاد میشود که بر دستیابی به اهداف تعیین شده توسط سازمان تأثیر قاطع خواهد گذاشت.
- “A Framework for Setting Risk Appetite”, The Risk Management Association, 2013.
- ApplyingStressTestsToBuildARiskAppetiteFramework_OliverHsieh_040115 Oliver K-J Hsieh,. 2015. Applying Stress tests to build a risk Appetite Framework. E. Sun Bank
این متن یک نوشتار تعریف است.