پولشویی و تأمین مالی تروریسم (ML &FT)

نسخهٔ تاریخ ‏۲۰ اکتبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۴:۳۴ توسط M.ebrahimi (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تعریف

پولشویی عبارت است از تطهیر و پنهان‌کردن منشاء مجرمانه به منظور استفاده از عواید حاصل از جرم مالی. پولشویی جرم ثانویه است؛ بدین معنی که به دنبال جرم مالی اولیه نظیر قاچاق مواد مخدر، جرم دومی جهت استفاده از عواید غیرقانونی ارتکاب می‌یابد که جرم اخیر پولشویی محسوب می‌شود. پولشویی جرمی فراملی و دارای ابعاد گسترده در سطح بین‌المللی است و بدین منظور نهادهای بین‌المللی و کشورهای مختلف اقدامات جمعی در مبارزه با این جرم اتخاذ نموده‌اند. توصیه‌های گروه ویژه اقدام مالی و پیاده‌سازی آن در قالب قوانین و مقررات داخلی در کشورهای مختلف نمونه اقدام جمعی در مبارزه با پولشویی است.

متون منتخب از منابع غیر‌فارسی

English Definition 1: Anti Money Laundering - AML, Anti-money-laundering refers to a set of procedures, laws and regulations designed to stop the practice of generating income through illegal actions. Though anti-money-laundering laws cover a relatively limited number of transactions and criminal behaviors, their implications are far-reaching

English Definition 2: Anti-Money Laundering (AML) The system designed to assist institutions in their fight against money laundering and terrorist financing. In many jurisdictions, government regulations require financial institutions, including banks, securities dealers and money services businesses, to establish such programs

English Definition 3: MONEY LAUNDERING, The Money Laundering Control Act of 1986 further requires that banks

and savings institutions have in place a reporting system to monitor cash transactions under $10,000. Under federal regulations, cash transactions under $10,000 are reportable in certain states.

ترجمه متون منتخب از منابع غیر‌فارسی

  1. منبع اول: مبارزه با پول‌شویی به مجموعه‌ای از رویه‌ها، قوانین و مقرراتی اطلاق می‌گردد که برای ممانعت از ایجاد درآمد از طریق فعالیت‌های غیرقانونی به عمل می‌آید. اگرچه قوانین مبارزه‌ با پول‌شویی شمار معدودی از تراکنش‌ها و رفتارهای مجرمانه را پوشش می‌دهند اما باید توجه داشت که نتیجه اجرای قوانین بر کنترل جرائم پول‌شویی قابل ملاحظه است.
  2. منبع دوم: مبارزه با پول‌شویی، سیستمی است که در راستای کمک به نهادها برای مقابله با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم طراحی شده است. در بسیاری از مراجع قضائی، مقررات دولتی مؤسسات مالی از جمله بانک‌ها، معامله‌گران اوراق بهادار و کسب‌و‌کارهای مرتبط با خدمات مالی را ملزم به اجرای این برنامه‌ها می‌کنند.
  3. منبع سوم: قانون کنترل پول‌شویی در سال ۱۹۸۶ بیش از پیش بانک‌ها و مؤسسات مالی را به طراحی سیستم گزارش‌گری جهت پایش مبادلات نقدی برای مبالغ کمتر از ۱۰۰۰۰دلار ملزم می‌کند. تحت قوانین فدرال، مبادلات نقدی کمتر از ۱۰۰۰۰ دلار در برخی ایالت‌های خاص قابل گزارش می‌باشند.

آدرس منابع غیر‌فارسی

  • Reference Address 1: https://www.investopedia.com/terms/a/aml.asp#ixzz5Y2UowJ3U
  • Reference address 2. https://www.acams.org/aml-glossary/
  • Reference Address 3: Fitch, Thomas P.(2012) Dictionary of banking terms, 6th ed.NY: Barron’s Educational Series, Inc.

متون منتخب از منابع فارسی

  1. تعریف فارسی اول: ضد پول‌شويی، به كليه اقداماتی كه برای مبارزه با پول‌شویی تصويب و انجام می‌شود، گفته می‌شود. قانون مبارزه با پول‌شويی اصلی‌ترين قانون حاكم بر اقدامات ضد پول‌شويی در ايران است.
  2. تعریف فارسی دوم: سيستم ضد پول‌شويی، يكي از مهم‌ترين مسئوليت‌های بانك مركزی، حفظ سلامت مالی شبكه بانكی وانطباق آن با معيارها و ضوابط پرداخت بين‌المللی است. و با توجه به اينكه در حال حاضر مبارزه با پول‌شويی و تأمين مالی تروريسم به يكی از اولويت‌های اصلی شبكه بانكی تبديل شده، براين اساس شبكه بانكی در سطح ملی بايد تراكنش‌های مشكوک به پول‌شويی را رديابی وگزارش نمايد و اين عمليات تنها از طريق نصب سيستم‌های نرم افزاری شبكه عصبی و هوش مصنوعی كه تراكنش‌های مشكوک به پول‌شويی را شناسايی و گزارش نمايند، ميسر می‌باشد.
  3. تعریف فارسی سوم: مقررات ضد پول‌شويی

آدرس منابع فارسی

  1. آدرس منبع فارسی اول: صيامی، وحيد و ديگران. (۱۳۹۳). دانشنامه پرداخت و بانكداری الكترونيک بيان توصيفی واژه‌های فناوری بانكی و پرداخت. تهران: راه‌دان.
  2. آدرس منبع فارسی دوم: اداره كل آموزش بانک ملت. (۱۳۹۳). دايره‌المعارف بانكداران. تهران: انتشارات آتيه‌نگر.
  3. آدرس منبع فارسی سوم: شعبان زاد، محمدرضا و اسماعيل‌زاده، مريم السادات. (۱۳۹۳). فرهنگ جامع بانكداری بيان توصيفی اصطلاحات بانكی، مكاتبات و اسناد. تهران: دنيای اقتصاد.

الگوی نوشتار تعریف

این متن یک نوشتار تعریف است.

رده