رهنمود کفایت سرمایه در بال ۱ (Basel 1 Capital adequacy accord)

تعریف

رهنمود کفایت سرمایه بال 1 بر نسبت حداقل کفایت سرمایه به دارایی های موزون شده به ریسک معادل 8 درصد تاکید دارد. این رهنمود تا پایان سال 1992 به اجرا درآمده و در ماه سپتامبر سال 1993، کمیته بال بیانیه ای منتشر کرد که بانک های کشورهای گروه 10 با کسب و کارهای بانکی بین المللی، حداقل الزامات تعیین شده در استانداردهای بال 1 را رعایت کردند. کمیته بال از طریق الزامات و دستورالعمل های مقرراتی و نظارتی، هدف خود را بر حصول اطمینان از این که بانک ها، سرمایه کافی برای تامین و رعایت بدهی های جاری و انتظاری شان دارد، دنبال می نماید.

متون منتخب از منابع غیر‌فارسی

English Definition 1: Basel I originally called for the minimum capital ratio of capital to risk-weighted assets of 8% to be implemented by the end of 1992. In September 1993, the BCBS issued a statement confirming that G10 countries' banks with material international banking business were meeting the minimum requirements set out in Basel I. According to the BCBS, the minimum capital ratio framework was introduced in member countries and in virtually all other countries with active international banks. English Definition 2: Through most of its regulatory guidelines and requirements, the BCBS aims to ensure that banks hold sufficient capital to meet their current and expected liabilities. To help achieve this, it has introduced a minimum capital adequacy ratio which measures the level of capital required according to the level of risks the bank takes. The BCBS is best known for its international standards on capital adequacy which have evolved from Basel I, issued in 1988, through Basel II issued in 2004, to its latest enhancements issued in 2010, commonly called “Basel III”.

ترجمه متون منتخب از منابع غیر‌فارسی

منبع اول: بال 1 در اصل تحت عنوان نسبت حداقل کفایت سرمایه به دارایی های موزون شده به ریسک معادل 8 درصد بوده که تا پایان سال 1992 به اجرا در می آمد. در ماه سپتامبر سال 1993، کمیته بال بیانیه ای منتشر کرد و در آن تایید نمود بانک های کشورهای گروه 10 با کسب و کارهای بانکی بین المللی، حداقل الزامات تعیین شده در استانداردهای بال 1 را رعایت کردند. طبق بیاتیه کمیته بال، چارچوب نسبت حداقل کفایت سرمایه در کشورهای عضو و به طور مجازی در سایر کشورها با بانک های فعال در عرصه بین المللی معرفی شده بود.

منبع دوم: کمیته بال از طریق اکثر الزامات و دستورالعمل های مقرراتی و نظارتی، هدف خود را بر حصول اطمینان از این مساله قرار داد که بانک ها، سرمایه کافی برای تامین و رعایت بدهی های جاری و انتظاری شان در نظر گرفتند. جهت کمک به منظور دستیابی به این هدف، نسبت حداقل کفایت سرمایه را معرفی کرد و سطح سرمایه مورد نیاز مطابق با سطح ریسک های اتخاذ شده توسط بانک ها را اندازه گیری می کرد. کمیته بال به خاطر استانداردهای بین المللی در حوزه کفایت سرمایه بیشتر شناخته شده بوده و دستورالعمل بال 1 را با دستورالعمل بال 2 که در سال 2004 منتشر شد، و آخرین تغییرات را در سال 2010 اعمال نمود، تکمیل کرد و در حال حاضر از آن با عنوان بال 3 یاد می کنند.

آدرس منابع غیر‌فارسی

Reference Address 1: https://www.investopedia.com/terms/b/basel_i.asp Reference Address 2: https://www.moodysanalytics.com/-/media/whitepaper/2011/11-01-03-regulation-guide-introduction.pdf

متون منتخب از منابع فارسی

تعریف فارسی اول: در سال 1۹88 کمیته بال، بیانیه شماره 1 خود با هدف بیان میزانی برای حداقل نسبت کفایت سرمایه، به عنوان یک استاندارد جهانی، معرفی نمود که تا سال 2۰۰۷ اجرا می‌گردید. بانک‌ها می‌بایست حداقل 8 %میانگین موزون دارائی‌های ریسکی خود را به عنوان کفایت سرمایه برای پوشش ریسک‌های مورد انتظار در نظر گیرند که به این سرمایه، سرمایه نظارتی، مقرراتی و یا قانونی گویند. با این شرط که حداقل نصف آن ۴%سرمایه درجه یک باشد یعنی مجموعه ریسک‌ها باید کمتر از 12٫5 برابر سرمایه بانک (۱۰۰ تقسیم بر 8 )سرمایه بانک باشد.

آدرس منابع فارسی

آدرس منبع فارسی اول: بانک ملی ایران (۱۳۹۵)، آشنائی با الزامات بیانیه‌های 1 ،2 و 3 کمیتـه بـال درخصوص نسبت کفایت سرمایه، به کوشش غلامرضا پناهی و مجید کرد.

الگوی نوشتار تعریف

این متن یک نوشتار تعریف است.

رده